Velfungerende sjørøver

for kaptein Sabeltann

 

Sted:  Kristiansand              Frist:  Snarest

Les mer

Om stillingen

SJ har et viktig samfunnsoppdrag og er opptatt av å imøtekomme og overgå kundenes krav og forventninger. Selskapet har store ambisjoner om videreutvikling av sine tjenester og tilbud, og vil i årene fremover konkurrere om nye jernbanepakker, samt være en nytenkende utfordrer i bransjen. SJ Norge har over 400 ansatte som jobber hver dag for å ivareta den beste kundeopplevelsen for sine reisende. Vi søker nå etter en handlekraftig direktør materiell som vil ha totalansvar for at SJ til enhver tid har godkjent og vedlikeholdt materiell med høy og stabil kvalitet, til riktig kostnad.

Direktør materiell er sentral i arbeidet med å sikre at SJ har en optimal materiellstrategi basert på god teknisk innsikt og solid forretningsmessig forståelse. Den nye lederen vil jobbe tett med nye og eksisterende leverandører og interessenter for å sikre god samhandling og gunstige leveranser. Til stillingen ligger personalansvar for seks kompetente medarbeidere. Direktør materiell rapporterer til administrerende direktør og inngår i selskapets ledergruppe. Arbeidssted er Trondheim.

Vi ser etter en operativ, strategisk og kvalitetsbevisst leder med relevant høyere utdanning, samt sterk teknisk og økonomisk innsikt. Videre er erfaring med forhandlinger, kontrakthåndtering, samt rapportering og dialog opp mot myndigheter viktig i stillingen. Vi legger til grunn at du har bakgrunn fra tilsvarende rolle i en høyrisikovirksomhet, og kjennskap til nasjonale og internasjonale normer og forskrifter innenfor vedlikehold og sikkerhetsstyring, som for eksempel RAMS. God system-, og prosessforståelse, samt kjennskap til relevante systemer som SAP og Synergi er en fordel.

Den rette kandidaten er initiativrik og ansvarsfull, og ser samarbeid og samhandling som essensielt til å lykkes. Vedkommende vil ha stor innflytelse og påvirkningskraft, og må sikre at sikkerheten ivaretas på en helhetlig måte både i utvikling, forvaltning og drift.

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med Visindi v/ partner Nils Jørgen Tømmerås, telefon 971 84 166 eller seniorrådgiver Renée Davadi, telefon 988 94 662.

Alle henvendelser til Visindi behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor SJ Norge AS i den innledende fase.